26 september 2011

TERE SÜGIS

23. septembril toimus Are kooli matkapäev. Meiega ühinesid ka Suigu kooli lapsed. Päeva juhatas sisse õpetaja Elve Tamvere, kes rääkis Niidu külast. Seejärel sai iga võistkond loosi teel ühe talu nime, millega mindi lähemat tutvust tegema. Külastati Põlluaasa, Luha, Nurme ja Niidu talu. Iga majapidamise esindaja rääkis talu minevikust, olevikust, oodatavast tulevikust. Pered kostitasid lapsi oma majapidamises toodetava hea ja paremaga.
 Kell 11 said matkasellid taas kokku Are pargis, kus tutvustati kõigile külastatud talu. Õpetaja Elve rääkis Are pargi minevikust, vallavanem Lauri Luur tutvustas pargi tulevikku. Suigu lastele tuli järele buss, arekad sai ülesande olla kooli juures täpselt 12.00. Kokatädi Aimel oli valmis maitsev lõunasöök ning sügise alguse puhul, said lapsed kingiks õunu.
Päev aga jätkus Pärivere klubis, kus tutvustati judot. Saadi teada, et judo nõuab eelkõige mõistust ja tarkust, kuid ka oma keha ei tohi lohakile jätta. 4 poisi esitatud demonstratsioon sai aplausi osaliseks.  Oktoobrist on ka meie lastel võimalik hakata esmaspäeviti ja reedeti 15.00-16.30 klubis trennis käima. Kuutasu on 12 eurot. Soovijad saavad end registreerida koolis õpetaja Tiia Puusilla juures.
Viimaseks jõukatsumiseks oli viktoriin nähtu-kuuldu kohta ning päeva tublima võistkonna väljakuulutamine. I koha sai võistkond Super Luxid, napilt jäid II kohale Maasika Käbid. Nike ja Jänksi Shake said vastavalt III ja 4. koha.
Aitäh õpetaja Üllele ja Elvele, kes olid toreda päeva eestvedajateks. Eriline tänu aga SÜGISELE, kes oma saabumise ja meie matkapäeva auks oli kohale toimetanud imeilusa päikesepaistelise ilma!
Pilte matkapäevast saad näha siit (parool Matk)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar