27 detsember 2011

TERE, kallid Are kooli sõbrad!

Jõulud on käes ja kooli sügis sai mööda väga ruttu. Meil koolis kõik on läinud endist viisi. Mõni õpetaja on ikka vahetunud. Näiteks teise klassi õpetaja Sari Hallapuro on emapuhkusel ja tal on praegu asendaja. Septembris viienda klassi õpetaja Pekka Hyvönen jäi pensionile ja meile tuli uus meesõpetaja, Hannu Kangas. Hannu on väga kuulus mees siin Soomes, sest ta on Soome tipp-odaviskaja Tero Pitkämäki treener, ta oli ka enne siia tulekut kõikide Soome odaviskajate peatreener.
Jõulude aja me alustasime koolis 2. detsembril, millal Lions Club Lehtimäki ja Taimela kool korraldasid terve külale jõuluavamise ja väikestele lastele jõuluraja mis viis Õpisto rehemajalt jõuluvana majale, kus lapsed said kohtuda ”päris” jõuluvanaga. Inimesi oli kohapeal päris palju, üle kahe saja. (jutt: Joulunavaus, seal on ka Hannu Kangas pildil)
Möödunud nädalavahetusel siin olid selle piirkonna selle talve esimesed suusavõistlused. Tegelikult siin on siiani olnud päris soe talv, ja lund on ka väga vähe. Talgudega Valkealampile oli ikka saadud 2,5 km pikusega rada valmis, kus umbes 180 suusataja võistlesid.
21.12 meil oli algklasside suur jõulupidu õpistol ja 22.12 ööl (keskööl) oli 7-8-9 –klasside kena  jõulukirik. Sellega lõpetasime suuremate õpilaste poolaasta. Väiksed saavad oma tunnistused kätte 22.12 hommikul.
Meie direktor Liisa võtab aasta algusest pool aastat asenduspuhkust, ta läheb kevadeks Viini, Austriasse, oma lapselapsi hoidma.  Nagu ta ise ütleb, et ta läheb natuke ”au-pairiks”. Teise poolaasta teda asendab praegune kodumajanduse ja kuuenda klassi õpetaja Eija Kuoppa-aho.
Soovime teile kõigile Kaunemaid Jõule ja Head Uut Aastat! Kohtumiseni jälle!
Sõbrad Taimela koolis

P.S. Lehtimäe tähtsamad sündmused on nüüd ja tulevikus internetis:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar