15 juuni 2014

VILISTLASTE KOKKUTULEK

Sel aastal toimus 7. juunil vilistlaste kokkutulek. Koolimaja oli avatud alates kella 17.00-st. Fuajees oli registreerimistüdrukud, kes panid kirja kõik saabunud lõpetamisaastate järgi. Kokkutulekul osales  vilistlasi, endisi ja praeguseid töötaja ning külalisi kokku ligi 250. Rohkem oli rahvast nendest lendudest, kel lõpetamisest möödas 0 või 5-ga lõppev arv aastaid. Kõige eakamad vilistlased lõpetasid 1942. ja 1944. aastal. Noorimad lõpetasid 2013. aastal. Vilistlaste hulgas oli mitmeid peresid, kust kokkutulekul olid vanavanem(ad), vanem(ad) ja laps(ed). Seega järjepidevus.  
Aktus algas kell 18.00. Esinesid tantsijad, lauljad, loeti luuletusi jms. Läbiv teema oli Jussike Are koolis. Sõna said vallavanem, koolidirektor, mõned vilistlased meenutasid seekord oma põnevaid juhutmisi kooliajast. Oli olemas ka nn. meenutuste kast, kuhu said kirja panna oma põnevaid juhtumisi Are kooli päevilt. Seekord oli teemaks ka vilistlaskogu loomine, kuhu said huvilised end kirja panna. Registreerus üle 30 inimese. Aga nimekiri ei ole suletud. Kui leiad, et tahad Are kooli paremaks muutmisel kaasa lüüa, anna endast teada kooli meiliaadressil  info@are.edu.ee
Peale aktust oli võimalik koolimajas ringi jalutada, sõprade-tuttavatega juttu ajada, grupipilte teha, baaris istuda jne. Suurt elevust tekitas remondi aegne linoleum (pildil), kuhu olid pärandusi kirjutanud mitmed lennud. Leidsime kirjutised aastast 1996 - 2004. Õhtul mängis tantsuks oma kooli vilistlane Rein Kontson ja pidu lõppes kella kahe paiku öösel. 
KOHTUMISENI TAAS VIIE AASTA PÄRAST!
Pilte vilistlaste kokkutulekult näed siit (Parool Vilistlased14)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar