03 oktoober 2015

ÕPETAJATE PÄEV

Reede hommikul kogunes terve kool saali. Are Koolis tähistati õpetajate päeva. 
Sel aastal tegi üheksanda klassi statistikaamet õpetajate kohta uuringut. Järgnevalt lühikokkuvõte sellest ......
Koolis lokkab sooline ebavõrdsus - 23 töötajast on mehi ainult 4%, 96% on naised. Õpetaja keskmise vanuse saab kui keskmise õpilase vanus korrutada kolmega. Tulemus - väga noored õpetajad.
Lemmikvärv - trikoloorist (lipuvärvidest) roosa ja punaseni. Lemmiklill - lillede kuningannast roosist meie rahvuslille rukkililleni. Lemmiktegevus - 100% armastab logeleda. Selle alaliigid on magamine, lugemine, autosõit, maiustamine, lobisemine, reisimine, umbrohuga võitlemine, näputöö.
Õppeained, mis meeldisid kooliajal: käsitöö, muusika, eesti keel ja kirjandus, geograafia, bioloogia, ajalugu, kehaline kasvatus, inglise ja saksa keel. 
Hobideks on rahvatants, küpsetamine, rulluisutamine, lastelastega värviraamatute värvimine, reisimine.
Millest õpetaja unistab? suvest, päikesest, merest, matkamisest, lapselastest, tõelisest talvest, lumememmest, kes kunagi ära ei sula. Unistada tuleb suurelt, sest unistustel on kalduvus täide minna ja äkki muutub konn ka printsiks. 
Imerohuks õpetajatele kingiti rosinad nimega "Sultan", mida tarvitada paha tuju, magusaisu ja energiapuuduse korral. Arstiga ei pea konsulteerima. Näidustuse korral võtta 1, sest igas päevas peab ju üks "rosin" olema. 
Peale aktust läksid õpetajad koogile ja kohvile ning siis tutvuma vihmametsa ja eksootiliste loomadega Pernova Hariduskeskusesse.
Pilte toimunud üritusest näed siit (Parool 6ps15)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar